Grad Velika Gorica

Obavijesti

StartupVG IT akademija – prekvalifikacijski program za nezaposlene

startupitGrad Velika Gorica u suradnji s HZZ-om i IT tvrtkama kroz projekt #StartupVG Inkubator upisuje 14. generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije za zanimanje IT konzultant. Program je namijenjen nezaposlenim osobama, prijavljenima u evidenciju HZZ-a. Program traje 5 mjeseci u punom radnom vremenu, a obavlja se kombinacijom praktične i teoretske nastave. Partner na ovom projektu je tvrtka Libusoft Cicom gdje će polaznici obavljati praksu radeći na njihovom ERP sustavu .

Uvjet za upis je VSS/VŠS. Prijaviti se mogu i kandidati s SSS ukoliko dobro poznaju neke od ključnih poslovnih procesa u tvrtkama (npr. financije i računovodstvo, prodaja, nabava, logistika, upravljanje ljudskim potencijalima) i imaju iskustvo s nekim ERP sustavom.

Zainteresirani kandidati proći će proces selekcije koji se sastoji od testiranja predispozicija, predznanja i motivacije. Planirani početak edukacije je druga polovica 10. mjeseca.

Za vrijeme trajanja programa polaznici primaju naknadu u iznosu minimalne plaće, kao i plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete do 22. rujna 2024. OVDJE. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 098 469 426.