Grad Velika Gorica

Akti Gradonačelnika

Zaključak o imenovanju osobe zadužene za nepravilnosti

KLASA: 400-09/2010-01/09
URBROJ: 238-33-10-2010-1
Velika Gorica, 28. siječnja 2010.

Na temelju članka 20. Poslovnika o radu Gradonačelnika Grada Velike Gorice (Službeni glasnik Grada Velike Gorice br. 14/09.), a u svezi s člankom 7. stavka 2. i članka 8. stavka 1. Zakona o sustavu unutarnjih financijskih kontrola u javnom sektoru (Narodne novine 141/06), Gradonačelnik Grada Velike Gorice dana 28. siječnja 2010. godine, donosi

ZAKLJUČAK
o imenovanju osobe zadužene za nepravilnosti

I.

Ovim Zaključkom imenuje se Sanda Kulić-Makar, stručni savjetnik za odnose s građanima osobom zaduženom za nepravilnosti.

II.

Sukladno odredbama članka 36. Zakona o sustavu unutarnjih financijskih kontrola u javnom sektoru osoba zadužena za nepravilnosti obvezna je:
1. zaprimati obavijesti o nepravilnostima i sumnjama na prijevaru ili samostalno poduzimati radnje protiv nepravilnosti i prijevara
2. poduzimati potrebne mjere i o tome obavijestiti Državno odvjetništvo RH i Odsjek za suzbijanje nepravilnosti i prijevara u Odjelu proračunskog nadzora Državne riznice u Ministarstvu financija.
3. o poduzetim mjerama obavijestiti u roku 15 dana od dana zaprimanja obavijesti u pisanom obliku osobu koja je upozorila na nepravilnosti ili sumnju na prijevaru.

III.

Ovaj Zaključak stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se u Službenom glasniku Grada Velike Gorice.

GRADONAČELNIK
Dražen Barišić, v.r.